je to tak..někdy si říkám,že je to vážně tak, že z chyb se člověk učí..a když se poučí, udělá zase jinou chybu..a tak pořád dokola..možná je to proto,aby člověk nezpychl...kdo ví..Bůh je komik..:)
03.04.2009 10:34:00 | Agniezka
Přesně, jak je tady psáno. Každý má chyby, a kdo říká že ne tak lže jako když tiskne. Přiznat si chybu je krok první a kdo se z nich dokáže poučit, tak pro toho jsou chyby svým způsobem k užitku.
02.04.2009 18:40:00 | Anne Leyyd
Labuť to napsala dobře... někteří lidé si je nepřiznají a raději v druhých je hledají...
02.04.2009 16:22:00 | NikitaNikaT.