Uléhání
Na zápraží, ztichlá,
poslouchám příliv
a odliv Tvých slov.
Noční oblohu
prozářil stříbrný svit
dvou lun
a mě na tom úkazu
už nic zvláštního
nepřipadá,
snad jen,
že všechny paprsky
směřují v jeden bod.
Pomalu si zvykám,
že nemusím za tmy
rozsvěcet.
Je čas jít spát,
zlehounka se zvedám,
abych nevířila prach.
Vcházím dovnitř,
opatrně skládám
svoje křídla
pod Tvoji hlavu.
Přivři víčka,
drahý,
ať obestře nás tma.
Přečteno 400x
Tipy 30
Poslední tipující: Holis, poustevník Jirka, vodnař, Paulín, Kars, jedam, Dota Slunská, Radek.oslov.Šafárik, Tacca, Zasr. romantik, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)