Věčná prohra
semínka naděje
hlasy odnikud
zvláštní včerejšek
a jedno pohlazení
do vlasů
cestou zpátky
vítr křičel
realitu
/probuď se!/
& každej den
jeden nádech
následovanej výdechem
mě ubíjí
/zabíjí?/
opakuje se historie
jedno místo
rok zpátky
dva lidi
já nechci
kamarády
nechci
...
má duše se ještě nesmířila
s věčnou prohrou
...
Přečteno 368x
Tipy 10
Poslední tipující: sinoraLee, Stoneman, jedam, 6thSun, Kristýnka15, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)