malá noční
Anotace: malá a jen o tý malý chvilce před spaním
mám rád ty chvíle
před spaním
když se svlíkáš
a já se dívám do tvejch zad
slyším , jak tiše říkáš:
dobrou noc, tak já jdu spát...
a já vím,
že jestli nepůjdu,
přijdu o hodně
Komentáře (4)
Komentujících (4)