Ortel.
Anotace: ...s pocitem odsouzence.
Tvé slzy jsou kapky deště,
které nebe vyplakalo,
tys chtěla víc, bůhví ještě,
co by ti pak bylo málo.
Tvé city jsou barvy šminky,
kterou už ty slzy smyly.
Kdo rozmazal oční linky,
včera snad byl ještě milý.
Kdopak cuchal tvoje vlasy,
nedávno se zdál být jiný,
ortel vyneseš dnes asi,
snad jen já byl tím vším vinný.
Přečteno 487x
Tipy 19
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Holis, Nút, jesterka, Kars, Mbonita, Nergal, NikitaNikaT., Markéta Hl., 6thSun, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)