JSI...NE...JSEM
***
Jsi nejkrásnější poklad
když zezadu zírám
jdeš...krok...jdeš
vrtíš se vlnami
do toho lokny ti bouří
cunami
Okouzlen pasem tvým
ladnými pohyby
paže se houpou
se stehny vnadnými
malíček bokem
úžasný
Volám na tebe...Martinkó
Ze předu oči panenky živé
mrk...pohled...mrk
perleť má úsměv
rty smyslem chápané
stepilý štíhlý krk
náušnice
Ňadra větrných šatů
smyslný reliéf klína
proměnná délka minišatů
svištivý zážitek větru
rolnička stříbrná
kotník
Srdce moje v hrudi řádí
buch...tep...buch
otvíráš ústa k polibku
stavíš se na špičky
cítím už tvoji lahodnou růž
jsi nejkrásnější
Ne ne ne...jsem jen zamilovaný
***
Přečteno 583x
Tipy 58
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Sleepwalker, Holis, kroužek, maliska, Druza, Kapka, dream in emptiness, Simísek, kikis, ...
Komentáře (15)
Komentujících (14)