Jenom slova
Užij to miláčku
Užij to slovo
Půjdeme si povídat
Půjdeme se smát
Půjdeme spolu ke hvězdám
A budeme si hrát
Nebudeme se bát
Jenom sami dva
Oba jak jeden
Dva těla, jedna duše
A to se může stát
Když tě bude srdce hřát
Komentáře (4)
Komentujících (2)