Slečno
Anotace: ...ano, ne, nevím...
Slečna, co ti hlavu sžírá
drží se tě jako klíště
drobky nazpět neposbírám
nazdar paní, nikdy příště
čekáš, až ti zmizím v dáli
abys mohla klidně spát
tak, jak jsme se vždycky smáli
nebudu se nikdy smát
strach, co máme, já, ty, oba
tíží všechno kolem nás
život je přece krátká doba
tak neztrácej se mnou čas
Přečteno 332x
Tipy 8
Poslední tipující: mexx, Likynka, jesterka, labuť, Nergal, Hazentla
Komentáře (3)
Komentujících (3)