Navěky neznamená čas
.
.
sluneční paprsky
pronikají bílou kůži
skrz medový oči
motýlí svit..
tak v něm zůstat
...neodejít...
.
černou tuší
namaluju vůni tvých řas
dávno vím
že navěky
/neznamená čas/
v záchvěvu soumraku
zůstane
dotek
tvých
chladných
rtů
příliš něžných
aby byly opravdové
přesto přítomnost
nikdy nebyla
skutečnější
.
než tady v tvým náručí...
nebudem se loučit
protože nás nejde rozdělit
Přečteno 417x
Tipy 15
Poslední tipující: Impardonnable, Ještě dítě, Fighting Dreamer, Anne Leyyd, Simísek, blue, Petbab, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (5)
Komentujících (5)