Je opravdu krásně voňavá a měká ta první tráva...jen do ni lehnout,do úst dát stéblo trávy...a pozorovat nebe na hlavou...je přesně tak krásná,jako tvoje báseňka!
11.04.2009 20:26:00 | střelkyně1
Tak hezky, mile jsem si početla... přesto u sedce mne píchá... nevím, snad je to jen ve mně.
03.04.2009 18:55:00 | NikitaNikaT.