Myšlenka na Lásku
Jedu...
...osudy míjím
Ve Tvých dlaních
jenž byly dřív
v mých přáních
Však co bylo
už není
vždy, když...
Tak se Něco změní
Nevěřím už těm
- zmijím
co každým okamžikem
mění
líčidla *smíchu
a přitom
smějí se s maskou
v obdivovaném svém
Hříchu
/Rozštěpená pýcha
na opuštěném kůlu
...nosí dnes a denně
zas a opět jen Smůlu/
Přátelské objetí
mění se v prokletí
když...
roztéká se pod...
...kapkou Žalu
jež ztrácí se v kalužích
děště...
Ticho,
už neslyším to JEŠTĚ!
Jen...
---
V kyselých pocitech
nechci znát nic
o Citech
jen o jednom z Lásky
i když přidá nám jen vrásky
ale i úsměv od srdce vděčný
a to stojí za život věčný
Dokud...
.....(prostě dokud)
Vzplanout!
A navždy v obětí
křídel
Kanout...
Přečteno 375x
Tipy 15
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, strašidýlko-střapatý, Lenullinka, jedam, Kubino 2, Květka Š., enigman, NikitaNikaT., labuť, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)