Je tu,ale pak možná zmizí
Anotace: z vlastní zkušenosti..nejsem tím ani zklamaná,protože vím,že je to prostě tak..
Už nevím jak dál
a co dělat mám.
Láska mě zaslepila,
však brzy nám vymizela.
Dostavila se k nám nuda
a s nudou taky pruda.
S prudou láska odchází.
Přátelství teď přichází.
Nelze to spolu srovnávat,
však alespoň budem se vídávat.
A tak z přátelství
nenávist pomalu se stává,
A jediné poselství
nám celý svět dává.
Že je snámi zle,
že lze to řešit rozchodem.
A tak nakonec přehlížím Tě
a zároveň miluji Tě!
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Aurora., Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (4)
Komentujících (3)