Hezká něžná prvotinka!;o)))
Vítej na literu! Něco jsem Ti tu nadělil na uvítanou! Strašně rád spamuju na stránkách komentů, občas z toho později i něco vznikne, co předhodím čtenářským lvům i s kouskem svého srdce!
Do prachu cest kreslím tvář Tvoji ,
tak, jak ji ze svých snů jen znám,
na pospas duše nepokoji
i z oblázků ji poskládám...
Mozaika touhy v srdci mém tu
dává mi obraz přejasný,
tak odsuň vzdálenosti plentu,
přijeď a naplň moje sny!
22.05.2009 19:34:00 | Kozoroh 1