Deň čo deň
Anotace: Deň čo deň
Sbírka:
Moja
Túžim ťa hladkať,
túžim ťa mať,
túžim ťa celú bozkávať.
Nechať sa vôňou tvojho tela,
objímať od rána do večera.
Tešiť sa z úsmevu tvojich očí,
každý deň, kým sa svet neskončí.
Byť bláznom čo ľúbi šialenú,
ako iskra čo túži po snehu.
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: Hloupá Květinka, Mademoiselle Drea
Komentáře (1)
Komentujících (1)