Anotace: báseň o nalezené lásce,která se záhy ztrácí probuzením ze sna.
Tohle byla moje první báseň kterou jsem kdy napsala a bylo mi asi 12:)
02.08.2010 23:45:00 | hlavouVoblacich
Tu jsi asi opsala z deníčku... Přesto dík za sdělenou radost z jednoho z mnohých Tvých snů...
02.08.2010 23:21:00 | Špáďa