Anotace: ...existuje vícero cest,jak dojít ke svému cíly. Ne všechny jsou ale ohledupné k okolí,jenž zůstává za jejich šlépějemi...
Jsi to ty? Ta bytelná víla, co se mi té jedné noci svěřila a já jí?
jestli ne, píšeš krásně, človíčku, a jestli jo...
píšeš ještě krásněji, protože ...
nevím, kdo jsi
a přesto tě potkávám...
máš silné, silné verše..
10.04.2009 10:45:00 | Dilla