Anotace: Chtěl bych se mít jako květinka na okně mé lásky.
Sbírka: Špatně tajená láska
No to je ale krásný vyznání, ale je mi moc podezřelé, že z květin znáš jen tu parazitující roslinu :-)
04.04.2009 20:21:00 | Kars
Moc hezké vyznání... já věřím, že totoc všecko jsi a splňuješ... tož, dej veršíky té správné osůbce. :o) ST!
04.04.2009 14:10:00 | NikitaNikaT.
Jeden volný květináč pro orchidej mám a místo taky, tak pojď kytičko :o))
04.04.2009 09:01:00 | labuť