Krásná noc
Anotace: sladké sny......krásné probuzení
Krásná noc
Zasněná sladce spí ….
nevinná bezbranná v tichu noci.
Stíny hladí její tvář,
omámená je jejich mocí.
Paprsky dotyků rozechvělá těla v noční záři,
co ve snu probouzí se,
to v ranní rose schází ….
Vypotí se v nočním snění ….
nic víc nic míň jen jejich tvář se mění.
Pak projdou spolu ranní rosou,
nazí …. zchladí nožku bosou.
Zasněná sladce spí ….
Nevinná bezbranná v tichu noci,
stíny hladí její tvář.
Láskou uvězněna už v jeho moci,
v srdíčku cítí zář ….
Vypotí se v nočním snění ….
Nic víc nic míň jen jejich tvář se mění,
pak projdou spolu ranní rosou,
krůpěje chladí …. Najdeš si mě i když bosou?
Přečteno 417x
Tipy 17
Poslední tipující: fab four, batůžek na motorku, vodnař, Kozoroh 1, Házté, Tacca, NikitaNikaT., jedam, WAYWARD, labuť
Komentáře (7)
Komentujících (7)