Lety a pády...
Anotace: Hlavně pozor na přistání...
Lety a pády…
Strop tu lapá, váže…
jako svízel…
nebo se tu snad,
duše jako volný pták…
…s tlukotem křídel…
…domáhá odletu!
V obrazu vitráže,
vířivě stoupá…
…svou spirálou do nirvány…
netopýřích doupat…
Jen paže bezpečné,
co přistávací dráha…
…ztlumí dopad samy…
Bytost tak drahá,
nespoutaná obručí,
po slastném letu…
…procitá,
v té nejmilejší náruči…
Komentáře (7)
Komentujících (7)