mlýnky
Poznám tě po hlase
mezi tisíci
nahoře ve Lhase
kde mlýnky točící
prý plní všechna přání
a melou bez přestání
Poznám tě podle doteků
jsem slepcem v davu
co hledá poklad Aztéků
nestojí o světskou slávu
V ozvěnách u skal
blízko mrakům
tvůj hlas se tříští o kameny
já vyprávím tu příběh ptákům
jak jsem tě našel mezi všemi.
Přečteno 337x
Tipy 5
Poslední tipující: Mario de Janiero, NikitaNikaT., raďo
Komentáře (2)
Komentujících (2)