krasoloď
Nohy jak laň
má chůzi gazel v stepi
bože můj chraň
mý oči ať je neoslepí
svou krásou
Hrdě si kráčí
zónou pěší
a cítí úsečky a přímky
těkavých očí pánů s pleší
co neznaj krásu manekýnky
Ve slunci pluje maloměsty
ve zlatě jak loď Achnatona
armády mužů odzbrojuje gesty
a tisíc srdcí pro ni stoná
Její příď rozráží
letní vzduch tetelivý
v putice nádražní
pro ni jsem usnul mezi pivy.
Přečteno 302x
Tipy 8
Poslední tipující: Rolnička, Holis, Mario de Janiero, René Vulkán, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)