Z donucení
Anotace: Klopýtat, však nikdy nevzdávat se cíle.
Miluji a nenávidím,
slunce,že mi svítí.
Miluji a nenávidím,
vše kolem-když chci jít dál,
leč nohy v betonu, a srdce na dlani,
když dál už nemohu,přec stále musím jíti.
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Dilla
Komentáře (0)