vinná
Moje vina, tvoje vina
Napijme se spolu vína
Připijme na naši vinu
Pak se zavřem do leknínu
Moje láska, tvoje láska
Čelem se ti táhne vráska
Nevěříš-li v naši lásku
Vyryju ji do oblázků
Moje bolest, tvoje bolest
Spolu skrz ni můžem prolézt
Spolu přemůžem bolesti
Vrátíme se zpět z bezcestí
Moje viny, tvoje viny
Slova jako jeřabiny
Spolu zabalíme se do stínu
Do sbírky přidáme další vinu
Přečteno 297x
Tipy 21
Poslední tipující: Tichá Šárka, Gabrielle, Duhová, fidgetypoet, Holis, Haniéčka, Slečna z konce duhy, labuť, jedam, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)