točí se
.
točí se točí
opilý svět
kolotoč odjel
vzal si na cestu
mých korun pět
a s nimi lásku
na zlaté špejli
papírový květ
prvně jsme se sešli
pod lípou na návsi
už předtím se točil
teď začal zběsile
opilý svět
zpropadený květ
zpropadený kočí
do svahu ven ze vsi
ukradl mou odvahu
vzít zítra do kina
nejlepší lásku
na prima
eskyma
.
Přečteno 387x
Tipy 17
Poslední tipující: Kapka, Mbonita, jedam, carodejka, labuť, NikitaNikaT., Tacca, Házté, WAYWARD, Lota, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)