Anotace: O význame nežných POHLAVÍ, ak nie sú, zármutok často NEPOĽAVÍ, môžu vstupovať dramatické úvahy do HLAVY, a vnútro spaľujú sírovo slané LÁVY.
Velmi hezke i kdyz smutne, je to jako jemna a citliva myslenka , poleva na dortu.
05.04.2009 14:27:00 | carodejka
Však ona se zase nějaká objeví :)
Měla bych dotaz - u slovenštiny se mi to často nestává, ale teď fakt nevím: co je "skočiť sponku" - skočiť teda vím, ale to "sponku"...
Za vysvětlení děkuji velice.
05.04.2009 09:07:00 | Hazentla