Baletka
Nech tančit baletky,
na svým shnilým parketě,
nech je cítit ten hladký,
rozum bez jakékoliv naděje.
Malinko cupitají,
chvíli jseš jim pro smích,
malinko laskají,
tvůj další a další hřích.
Nesměj se baletko,
když já mám oči pro pláč,
v bahně je mělko
a ty se v něm couráš.
Potop svůj tanec,
nekleč tu s žalem,
kvílíš jak dravec,
když kořist padla krachem.
Nosíš svůj strach v malé kapsičce,
však nesáhneš po ni.
Tam dole v té sametové sukýnce,
máš schovanou propustku k ohni.
Spáli tě na uhel,
krásko bez rozumu,
tančit si uměla,
ale ne přímo k trůnu.
Přečteno 344x
Tipy 11
Poslední tipující: Stoneman, wigi.sama, padající do neznáma, kikis, enigman, NikitaNikaT., WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)