Azyl vyslovených přání
Vezmi mě zase
na to fantastické místo
které žádná mapa
i ve své absolutní nahotě
nemá šanci ukázat
tam
kde slunce svítí
na povel tvého úsměvu
kde slabikář reality
rozpačitě koktá
zase mi ukazuj
nové druhy živočišnosti
vystopuj mé bolesti
a vezmi jim skalp
dívko z kmene Naděje
Strhni ze mě plakát
lákající na mé bolesti
chraň mě armádou doteků
co se probojují pod kůži
líbej mě
líbej má záda
náhorní plošinu
pro nože zrádců
líbej mou hruď
lože tvých tváří
když houpavě usínáš
líbej mé rty
jazykem přetni mé věty
vždyť vše co bych řekl
bylo by jen útěkem slov
do azylu vyslovených přání
Přečteno 490x
Tipy 25
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Marupiara, STIMPRE, Marcella, nejsembásník, padající do neznáma, Lota, Mbonita, Druza, enigman, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)