Život někdy bolí, ale čas jako voda teče, ale zcela nezahojí rány. Vždy si vzpomeneme na to co bylo a bojíme se toho co bude. Ale to k životu patří... zase bude líp.
Azazen
09.04.2009 12:01:00 | Azazen
Láska nás někdy trápí... a tak, člověk by měl vědět, co chce, co očekává... marná snaha chtít to tam, kde po lásce zbych jen prach...
05.04.2009 13:51:00 | NikitaNikaT.