Šeptání noci
Anotace: No oblohu jsem se podívala a zase jsem zavítala, do krajin snů, odkud vrátit se nechcu...
Sbírka:
Jsem tu jen pro tebe...
Dnes šeptaly mi hvězdy na nebi
i měsíc tam byl třpytivý,
že ty jsi pro mě jediný.
Ty jsi ruka, která mě vede
a já se chci schovat u tebe.
Hluboko v tvém náručí,
a být navždy v bezpečí.
Propletu svou ruku v tvou
a čekám na tu chvilku pouhou,
kdy do očí se mi podíváš
a ujistíš mě, že rád mě máš.
Přečteno 426x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)