Šílený úlet
Anotace: Jen mě to napadlo
Chci být s tebou , Miláčku ,
vytvoříme si pohodičku,
to co spolu zažijem,
bude šíleným úletem.
*
sex
*
Toužím se tě dotýkat, Zlatíčko ,
buší mi srdíčko,
z toho jak na tebe myslím,
asi se bez tebe zblázním.
*
*
*
Přečteno 480x
Tipy 4
Poslední tipující: losscar, enigman, umělec2, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)