Vyznání
Anotace: že máš někoho rád lze ukázat všelijak :o)
Poslechla jsem starého mudrce,
píšu Ti básničku od srdce,
píšu Ti od srdíčka má lásko sladká
a doufám,že ani mně ani jí nezabouchneš vrátka.
My obě jsme čisté jako čerstvě napadlý sníh,
jí netíží nic smutného a mě zas žádný hřích.
Přečteno 774x
Tipy 5
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Kapka, jarmil, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (3)
Komentujících (3)