Moc hezké
01.01.2014 20:06:12 | Bananky v čokolade
mně se báseň moc líbí. připadá mi, jako by jemnému lehkému dílku předcházela silná zkušenost
07.09.2009 15:48:00 | Lailah
V podstate asi souhlasim se sadovkou. Mozna by to zpestrila nejaka ta personifikace nebo zajimavy obrat, ale i tak se me tipova zda a ten konec je docela trefny. Krasne se k dnesni dobe hodi...
07.04.2009 19:16:00 | Nergal
hmmm, volný verš.. Co k tomu říct, ono toho ani moc nejde, protože volnbý verš musí zaujmout čtenare obsahem, jiste, to i vers vazany, ale tady to je o něčem jinem, alespon u mne, musi se mne to dotknout, slova me musi nadchnout, necim naplnit.. Nekdy je mene slov vice, nekdy je lepsi moc nepreplnovat radky, nechat prostor predstavivosti, at si lide domysli sami... Nekdy..
Tahle tvoje basen, pokus, jak rikas neni spatna, to rozhodne ne, jen mi tam neco malo chybi, nereknu s urcitosti co to je, ale bavil mne az konec.. asi tak.. zacatek mne moc nezaujal...
05.04.2009 19:50:00 | saddova