Pouta
Anotace: Pro anděla, který nemá křídla a který...
Dvě želízka na zápěstí
která sem měl tolik rád
měl jsem smůlu nebo štěstí?
nadešel čas se odpoutat
Nashledanou matný kove
spadneš na zem akorát
do srdce ti někdo klove?
neměls nikdy milovat
Chceš ta pouta vrátit zpět?
ty sama musíš najít klíč
jestli ne, tak potom hned
nech mě být, ja musím pryč
Přečteno 338x
Tipy 12
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Mounkey, Kapka, Marfuša, Nomad, a_tao, labuť
Komentáře (0)