Planá
A vůně ohňů
děti helekaj
a léto v pasekách
a pstruzi na řekách
za chvíli první hřmění
jiskření za soumraku
hádky a usmíření
a dlaně na sklech vlaků
a rána omotaná
zas stejnou pavučinou
a tam kde leží Planá
se naše srdce minou
a budou doufat v příští
...na druhým kolejišti.
Přečteno 287x
Tipy 9
Poslední tipující: Rolnička, Kapka, NikitaNikaT., Mbonita, Mario de Janiero, Marfuša, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)