mno nevim jak u vas holky,ale u me ta laska porad nejak zdrha a zdrha..a kdyz mam pocit,ze uz zase prestala bezet,tak se najednoou zvedne a uz je zase pryc-a to nemyslim tak,ze bych byla nejaka poblouznela 14ctka,ktera by jeden tyden zboznovala Savku a druhej Toma Cruise :-) jinak opravdu pekna basenka :-)
19.10.2005 13:47:00 | Natalie Kolářová
Snad nejkrásnější pocity, když ti křídla svoje dá, vzlétneš až k nebi, v přesvědčení, že se ti to jen zdá...
19.10.2005 11:33:00 | Krtica
Myslíš, že odchází? Třeba jí posíláme pryč
a zamykáme dveře na velký klíč...
Krásná!
19.10.2005 09:55:00 | Cecilka