Půlnoční
Anotace: ...rozjímání....
Ve tmě slyším Tvůj tichý dech,
šumící mořská hladina,
vlasy máš jak vlhnoucí mech,
nastává půlnoční hodina.
Nemůžu spát a měsíc nás hlídá,
ve tmě hledám Tvoji ruku,
na moje doteky neodpovídá,
bojím se dělat více hluku.
Tvé tělo voní mi po růžích
co jsi mi dneska přinesl,
vždycky nám lásku utuží,
kytka – takový nesmysl.
Prošel jsi dneska duší mou,
v srdci zanechal stopu,
naše těla se spojí tmou,
tančíme na stejnou notu.
Přečteno 435x
Tipy 35
Poslední tipující: mexx, Žqáry, Sýkorka07, Janetee, toužím.jít.dál, Mounkey, kroužek, Markéta Hl., Radek.oslov.Šafárik, Skalsky Pavel, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)