Zlomené srdce
Anotace: jednou to začne, ale také to musí někdy zkončit
Konec je nadějím,
konec je milování.
Opustil jsi mě,
zatímco já snášela rány,
zatímco jsem čekala,
věřila ti.
Konec je nadějím,
konec je milování.
Opustil jsi mě,
nadobro..
Konec je nadějím,
konec je milování.
A co zbylo mi?
Jen oči pro pláč a v srdci díra..
Přečteno 558x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, CULIKATÁ, Kristýnka15, Kallkaa, Kapka, Thesssinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)