Ona a On
Hledá
pevný bod.
Ona
Hledá
něžný kód
On
Jin a jang
dívka a chlapec
stvořena
pro něj,
on pro ni
zrozený,
chlapec ženou
dívka mužem
v jedno spojeni.
Voda a oheň
Vesmír a svět
Oni a Bůh
Osud klíčem
zámek protkne
za dveřmi vzduch,
šest vertikál
devět horizontál
splyne v kruh.
V černé bílá
zprůhledněla
uvnitř těla.
My
rozpuštěni
v barvách
usínáme
opaky protikladů
míjejí nás
probuzeným
ránem.
Přečteno 408x
Tipy 28
Poslední tipující: Holis, Tanzania, floreciente, Kapka, jedam, Jana M., enigman, Romana Šamanka Ladyloba, vapiti, WAYWARD, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)