Výročí
Anotace: je to zrovna měsic od rozchodu se skvělou slečnou..
Zítra slavíme výročí,
né však radost,
oči zas se promočí,
to jen řeklas dost.
Je to měsíc zpátky,
co naposled já Tě viděl,
pak už jen zmatky,
a nálada na příděl.
Nebylo dne jediného,
co bych neměl Tě v hlavě,
snad nebylo to kvůli jiného,
neléčí se to hravě...
Komentáře (1)
Komentujících (1)