CHTÍČ?!

CHTÍČ?!

Anotace: ...

..Za láskou..
Či za CHTÍČEM??
ženem se stále,
Nejednou máme namále..

Někdo ji vnímá jako prokletí,
Jiný zas..
jako milostné objetí.

Utíkáme za ní a nevíme proč,
Jsme pobláznění
a říkáme si
„skoč!“.

Láska praví..
prý nic není navěky,
Nemůžeš čekat na něco,
Co už možná není,

Tak je to zase jen hloupé Pobláznění?

A tak ptám se nyní..
--Co to láska je?--
Bílé šaty, květiny a „hurá“ do ráje?
Autor Stepbystep, 07.04.2009
Přečteno 313x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Kapka, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí