Rty sladké jak dorty

Rty sladké jak dorty

Anotace: ?

Vkládám do Tebe své mizerné naděje
Jsi světluškou se zadečkem k posvícením
Čtu v Tvých očích Korán a Ty se směješ
Řasy máš jak velbloud s přimhouřením

Denně Ti skláním hřbet k Zemi poklonami
Nočně pak skokem klokaním jsem v loži
Věcné jsou (nedo)statky mezi námi
Věčně Ti kážu: Svět není až zas tak Boží

Jsi malý důkaz pravdy o tom, že prostě jsi
Já neztratil, nehledal, nemeškal a už JSME
Tiše Tě sleduji jak řidič madam Daissy
Není mi jasné, kdo víc si z toho vezme

Za stezkou pravdy „Nečekej úsměv od ženy“
Rty sladké jak dorty máš, já nemeškám chvíli
Vyndáváš se z šatů, a já jsem právem utoužený
Trvalky na dešti jsme, sny se nás nabažily

Sami vzali jsme si krásu, svobodu.. životy
Samoobsluha na „krásu- vyndej to na pána“
Snídám bez úmyslu, střídáme se mezi ploty
Cítím, vidím, slyším, to co hrála Nirvana
Autor Mladý pán P., 07.04.2009
Přečteno 357x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, just me, labuť, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí