Mlhavé doteky vzpomínek
Mlhavé doteky zlehka se snesly,
prsty Tvé do těch mých jak vločky klesly,
roztály jak hořká čokoláda,
přemýšlím zdali jsi měla mě ráda.
Ztrácíš se mi v tmách zapomnění
a přeci dál Tě v mysli mám,
snad další zítřek všecko změní,
stále Tě ve snech potkávám.
Tak s každým jitrem mé oči se loučí,
odplouvám od břehů Tvých,
prý každá pohádka jednou se skončí,
šťastně a dobře, vím z knih.
Ještě jsou prázdné stránky v knize,
řádky jak vlnky na řece
od shora dolů rozběhly se,
vzpomínky vryly do srdce.
Přečteno 457x
Tipy 14
Poslední tipující: ziriant, Holis, Ariella13, Kapka, Simísek, Květka Š., Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)