Dílko tak reálné... snad to byl život sám, co vedl Tvoju ruku k napsání těchto řádků... snad právě to zklamání, je dobře, že rozpoznáš zlato od pozlátka... někdo jiný také rozpozná, ale aj to pozlátko dál za zlato má... jen faleš... ST! za obsah, pravdivý, poutavý a čtivý.
15.04.2009 13:06:00 | NikitaNikaT.
... ouvej... babicka mi dycinka rikala - "slepovane hrnicky nikdy nevydrzi, vzdycky se znova rozpadnou, anebo jsou jen na okrasu..." (hmm, ze by dalsi namet :o) )
08.04.2009 17:49:00 | Druza
Slepit těžko, možná jen u střepů obrousit hrany, aby neřezaly...vím a znám...
08.04.2009 07:53:00 | labuť
mozna nema cenu slepovat, co nema byt pohromade...
uvidis, jednou najdes to prave zlatu a ne zadnou pozlacenou nahrazku...
08.04.2009 07:26:00 | strašidýlko-střapatý