U R @ ME
Jsi jako mé večerní Granko-
Zamíchám si tě prsty do mléka
Proudíš mi do hrdla slámkou
Osvěžující, ledová, roztékáš
Jsi moje odpolední čokoláda-
Sto chutí, vůní plynoucích
Jsem u tebe a ty máš mě ráda
Jsi „čoko“ s chilli – taje sníh
Jsi horoucí Zázvorový čaj-
V době kdy stůňu, sílíš ve mně
Pro zázvor šel bych světa kraj
Pikantní, leč sladko-kyselé sémě
Portské – pro mne léta státé-
Víc než víno, jsi krví Země
Splývám s tebou obohacen
Prodlužuji čas, až když jsi ve mně
Jsi proložený, prohřátý Gyros-
Ten, kterým se sytím s chutí
Jsi z těch nejlepších ovcí a koz
Jemná, křehká, k rozplynutí.
Přečteno 412x
Tipy 8
Poslední tipující: Niky88, Romana Šamanka Ladyloba, Žqáry, maranika, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)