prší láska
Anotace: all we need is love
jsi mojí inspirací
k životu.
hladí naše těla
a stékají
dolů...
kapky jarního deště.
volní jako ptáci
lítáme
nazí
po louce
našich snů.
sluneční paprsky
nás oslepují
a už jen dotyky
zkoumáme
svá horká těla.
je slyšet
jen zrychlující se dech
a to jak dopadají...
tvá ústa na ta moje
Přečteno 769x
Tipy 35
Poslední tipující: Robin Marnolli, Žqáry, Liv, Juan Francesco de Faro, Veru, lexus, Chonglee, Helena Buchtová, Holis, kryndy, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)