Znám jednu holku tmavovlasou, chodí s klukem, asik už přes dva roky... byl viděn před domem, když ještě bydlel u mámy, jak zve domu cízí dívčí... nevypadali jako kamarádi. Nikdy nevíme, co lásky bez nás dělají, je to jen o důvěře, která se dá lehce podtrhnout... chjo.
08.04.2009 21:08:00 | NikitaNikaT.
Taky jsem dostala naději, malou, ale přeci nějakou...A jak to dopadlo...
Musíme jen doufat...
08.04.2009 21:00:00 | Mounkey