Dost!
Anotace: Nejlepší přítel, zrada, nenávist, láska...
Když Tě nevidím, bolí to,
ale když Tě vidím, bolí to ještě víc.
Možná se ptáš, co tím chci říct..
Každý Tvůj pohled trhá srdce mé,
-Křičím:"Dost!"-
vždyť už je tolik zraněné!
Každé Tvé slovo bodá jako nůž,
no tak přestaň mluvit už!
Mám ránu na srdci, co strašně bolí
a Ty jsi ten, jenž ji ještě solí.
Vždy jsem věřila, že seš moje štěstí,
teď bych ti dala s radostí pěstí.
Zklamal jsi mě na první čáře,
teď nosíš nálepku lháře.
Ale ačkoliv k Tobě nenávist chovám,
netvrdím, že Tě ráda nemám..
Proč jsi mně tak ublížil?!
Přečteno 370x
Tipy 15
Poslední tipující: PoeziGirl, Vlk v rouše, no.signal, lucajda89, jesterka, Druza, Dev_LATea_princess, Házté, malý lachtánek, enigman
Komentáře (4)
Komentujících (4)