První láska
Anotace: První láska....:o))
Já viděla tě poprvé
a ted Tě vidím zas,
já ale nevím co to je,
že třese se mi hlas.
Mluvím s tebou jako ve snu,
tvá slova vůbec nevnímám,
ty mluvíš nejkrásněji za všech,
což se mi vlastně jenom zdá.
Byl jsi má první láska
a nikdy nezapomenu,
jak líbal jsi mě v kině
a vodil za ruku.
To byly moje šťastné chvíle
být s tebou celý den
jen málokdy to šlo,
ale teď čert to vem.
Já myslela jsem, že jsem jediná
a ty jsi jich měl víc,
proč jen jsem byla naivní
a nevěřila nic.
Přečteno 456x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Seanko, NikitaNikaT., Mounkey, Mademoiselle Drea
Komentáře (4)
Komentujících (4)