sběrač
Jsi vítr v plachtách plachetnic
co vlny moří čeří
jsi horkým voskem rudých svic
co hoří u večeří
V tom přítmí jen tak plápoláš
bříška mých prstů pálí
u tvýho srdce držím stráž
za ty co se tě báli
Když mi z něj chvíli kousek dáš
zaplatím rtutí červenou
stačí když u skal zavoláš
a já přilítnu s ozvěnou
Do vlasů se ti zacuchám
jak mládě netopýra
a kdyby tisíc meluzín
kvílelo tobě u ucha
já budu tím co sbírá
ty stopy za tebou....
Přečteno 315x
Tipy 15
Poslední tipující: Mario de Janiero, Rolnička, Holis, Kubino 2, Kapka, raďo, mamina, Verena, NikitaNikaT., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)