skříň
Svý sny a křivdy zlý
schovaný mám v podvědomí
čekám až se probudí
..než rozmíchaj osudí
k falešnejm hrám
možná tě tam taky mám
V koutě za vanou
tiše schovanou
než větry zimu odvanou
tak ranou
do týla
jak nočního motýla
mne svým světlem sestřelíš
láskou...víš?
Přečteno 418x
Tipy 10
Poslední tipující: Rolnička, Kubino 2, NikitaNikaT., malý lachtánek, Mademoiselle Drea, WAYWARD, Házté
Komentáře (3)
Komentujících (3)